18 kommentarer til “Makkerbørs
 1. Bruno Hansen siger:

  Hej
  Efter lang skadesforløb søger jeg. motionsspiller der som jeg har lyst til sved på panden. M/K velkommen. Er social anlagt og lige fyldt55.

 2. Bruno Hansen siger:

  Sorry, kontakt 40516553

 3. Blaine Patrick siger:

  Har spillet i 3-4 år, er vel på middel-niveau. Skal på kursus i Karup, maj og juni, spiller gerne mod alle på ca. samme niveau.

  Blaine

  0046 73 211 6044

 4. Diana siger:

  Jeg kunne godt tænke mig at begynde til squsah, men jeg mangler en partner. Men jeg har ingen partner. Jeg går på hf og er 21 år. Jeg er meget lærenem og har prøvet det et par gange før.
  Hilsen Diana i må gerne skrive en sms på 26116364 hvis der er en der har lyst:)

 5. Steffen siger:

  Har spillet jævnligt før og efter en længere pause lige slikket “blod” igen efter en tur i glasburet med en veninde.
  Ligeledes er jeg lige flyttet til Herning (på papir flytter jeg faktisk om to dage d. 15.02.), så kender ikke lige så mange squash sjæler i omegn.
  Jeg er 29år, ingeniør, social og altid klar med et smil. Smid en hilsen hvis vi skal finde ud af noget…

  Hilsen Steffen
  28297240

 6. Hanne siger:

  Jeg vil gerne igang igen. Har spillet på ren motionsplan er dog blevet lidt tung bagi, så er ikke så hurtig. Teknikerne skal nok også graves frem, men squash er klart den sjoveste motionsform så vil rigtig gerne igang igen. Derfor søger jeg en makker. Kom frisk hilsen Hanne Tlf 22692228

 7. Robert siger:

  Hej alle, Jeg er i Henning de næste 6 uger og mangler en squash partner. Jeg er ikke helt begynder og er klar til at spille fleste aftener og med et par timers advarsel 🙂

  Venlig hilsen
  Robert
  31348522

 8. Thomas siger:

  Hej Robert, Tak for kampen i dag 🙂

 9. Robert siger:

  Selv tak Thomas 😉 Jeg er klar til at spille igen når du er. Eller om der er andre der vil med 😉

 10. Thomas siger:

  Til alle der søger en makker: der er gratis træning for begyndere og motionister torsdage fra kl 20-22 fra den 9. Oktober.
  Træningen er en god mulighed for at finde en eller flere nye makkere med samme niveau.
  Vel mødt!

  Bestyrelsen

 11. Jacob siger:

  Jeg søger en squash makker på motions niveau.
  Jeg spillede på motions niveau for 9 år siden og ku godt tænke mig at komme i gang igen
  Så smid en mail hvis du er klar

 12. Thomas siger:

  Hej Jacob, skal vi prøve at finde et tidspunkt hvor vi kan spille? Jeg kan træffes på 60750603. Mvh Thomas

 13. Thomas siger:

  Tak for kampen i dag Jacob. Ses til træning på torsdag eller inden hvis vi kan finde en tid. Mvh Thomas

 14. Henrik Tang Madsen siger:

  Hej allesammen,
  Jeg er begyndt at spille squash (igen, har tidligere spillet 1 års tid), er nok på let øvede niveau. Jeg har skiftende arbejdstider, så kan spille ethvert tidspunkt på dagen, når jeg selvfølgelig ikke er på arbejde.
  Jeg leder efter en spillemakker, eller flere, som ca. er på samme niveau som jeg.
  Kontakt mig evt. på:
  henriktangmadsen@gmail.com eller kommetér her.

  Mvh.
  Henrik Tang Madsen

 15. Irene siger:

  I recently moved to Herning from Cph and I’m looking for new squash partners. I’ve been playing for several years now and I have a good enough level. I’m used to playing with guys, in case there are not many women playing here 😉 I’m usually free in the evenings and weekends. You can call me or text 26 17 58 77. Hope to see some of you soon 🙂

 16. Mudassar Aslam siger:

  Hi,

  I am living in Herning and actively looking for a squash partner. I am not at professional level in squash but i have played a bit before in UK for some years privately with friends. I am free over weekends, mondays, wednesdays and fridays. Hope i would be able to find someone here.

  Regards,
  Mudassar

 17. Mudassar Aslam siger:

  In Regards to my post above, my contact is 71554407

 18. application for a post of head squash job sir madam. can i send my c v and resume to you please feel free to contact me.thanks world squash champions jahangir khan jansher khan nicol david muhammad sattar, former world no.32 squash pro

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.